Barion Pixel
Kanapé 3

(249 900 Ft-tól)

A Hédi garnitúra egy relatív kis méretű szett, emiatt ideális kisebb alapterületű lakásokba, irodákba. Szerényebb mérete ellenére egy igazán kényelmes, csinos darab. Vendégággyal is kérhető. 3 személyes.

Termékvariáció összellításához válasszon egyet mindegyik (Ágyazható, Bevonóanyag, Bútorlábak) opcióból.
SKU: 183
Kategória: Kanapé
Szállítási méret: 3 ülés
Termék részletes leírása

A Hédi kanapé egy modern és stílusos bútor, amelynek tervezése a funkcionalitás és a kényelem maximális ötvözésére összpontosít. Ez a kanapé tökéletesen illik a modern lakásokba, az irodákba és a vendéglátóipari egységekbe is.

Ez a kanapé három személynek kényelmes ülőhelyet biztosít. Kérhető kinyitható ággyal is. Ez különösen hasznos lehet, ha vendégeket fogadunk vagy ha kis hely áll rendelkezésre a szálláshelyünkön. Az ággyá alakítható verzió a kanapé alsó részében tárolja az ágybetétet, amelyet egyszerűen és könnyen kihúzhatunk, amikor szükség van rá. 

A Hédi kanapé karfája és párnái puhán bélelt habbal, valamint kényelmes ülőfelülettel rendelkezik. Az elegáns és modern design tökéletesen illik minden lakásba, és a kiváló minőségű anyagok használata biztosítja, hogy a kanapé hosszú ideig használható maradjon.

Hédi Kanapé 3
Funkciók
  • kérhető kihúzós ággyal

 

  • Hédi Kanapé 3 funkció
Hédi Kanapé 3
Szélesség:184 cm
Magasság:90 cm
Mélység:93 cm
Magasság a padlótól az ülőfelületig:45 cm
Ülőfelület mélysége:60 cm
Kinyitott ágy mérete:192x142 cm
Részösszeg: 0 Ft