Barion Pixel
Kanapé 2

(185 000 Ft-tól)

A Hédi garnitúra egy relatív kis méretű szett, emiatt ideális kisebb alapterületű lakásokba, irodákba. Szerényebb mérete ellenére egy igazán kényelmes, csinos darab. Ágyneműtartóval is kérhető. 2 személyes.

Termékvariáció összellításához válasszon egyet mindegyik (Bevonóanyag, Ágyneműtartó, Bútorlábak) opcióból.
SKU: 368
Kategória: Kanapé
Szállítási méret: 2 ülés
Termék részletes leírása

A Hédi kanapé egy modern bútordarab, amelynek tervezése a funkcionalitás és a kényelem ötvözésére összpontosít. Kényelmes ülőhelyet biztosít két személy számára.

A kanapé váza erős, amely biztosítja a stabilitást és a hosszú élettartamot. 

A kanapé párnázása vastag és puha habból készül, amely lehetővé teszi a maximális kényelmet és kényelmes pihenést. A kanapé karfái és a háttámla szintén habbal vannak bélelve, így biztosítva a kényelmes és támaszt nyújtó ülést.

Modern designja és a minőségi anyagok használata garantálja, hogy ez a kanapé hosszú ideig használható marad. A kanapé könnyen összeszerelhető és könnyen szállítható.

A Hédi kanapé emellett kérhető további praktikus extrával is, így azoknak, akik szeretnék még inkább kihasználni a kanapéban rejlő lehetőségeket, érdemes fontolóra venni az ágyneműtartós verzió megvásárlását. Az ágyneműtartó a kanapé alsó részében található, és elegendő tároló helyet biztosít a kanapéhoz tartozó takarók, párnák vagy más ágyneműk tárolására.

Hédi Kanapé 2
Funkciók
  • kérés esetén ágyneműtartós

 

  • Hédi Kanapé 2 funkció
  • Hédi Kanapé 2 funkció
Hédi Kanapé 2
Szélesség:133 cm
Magasság:90 cm
Mélység:93 cm
Ülőfelület mélysége:60 cm
Magasság a padlótól az ülőfelületig:45 cm
Részösszeg: 0 Ft