Barion Pixel

KÉT CSODÁLATRA MÉLTÓ DOLOG VAN A VILÁGON:

A természet szépsége, és az emberi alkotás képessége. A természet lélegzetelállító műveket hoz létre, és mégis, a világ csodáit emberi kezek alkották. A kidolgozott formák, és a fáradtságot nem ismerő kivitelezés eredményeként olyan dolgok születnek, amelyek képesek túlszárnyalni minden emberi képzeleten… A kárpitos garnitúrák titka is a gondos tervezésben, és az alkotás erejében rejlik, általa képesek az otthon igazi gyöngyszemévé válni. Az ülőgarnitúrák világa egy olyan varázslatos és színes birodalom, amely a formák sokszínűségében teljesedik ki.

A Kanizsa Kárpit Kft.-t 1997-ben lett alapítva. Kezdetben 15-20 fővel működött Nagykanizsán ez a kis manufaktúra. A d’alto márkanévnek hamar neve lett a piacon és évről évre több garnitúrát gyártottunk egyre több munkaerővel. Jelenleg 40-50 fővel dolgozunk és szolgáljuk ki viszonteladóinkat! Legfőbb partnerünk az XXXLutz áruházlánc bel- és külföldön egyaránt!

A folyamatos fejlődésnek, mindig megújuló termék palettának a növekvő nemzetközi piacoknak és az Európai Uniós támogatásnak köszönhetően a 2012-es évtől a Nagykanizsai Ipari Parkban, egy a mai kornak megfelelő, modern üzemben gyártjuk bútorainkat. Az új üzem új környezet új lendületet adott, hiszen sokkal nagyobb helyen jóval kényelmesebben nagy raktárral, bemutató teremmel, tágas konyhával étkezővel biztosítja az optimális munka lehetőségét.

Partnereinket igyekszünk széles szövetválasztékkal és rövid határidővel kiszolgálni. A folyamatos fejlődésnek, növekedésnek köszönhetően a bútorok szállítását is mi végezzük saját teherautóinkkal.

Legfőbb célunk, hogy a viszonteladóinkon keresztül, a vevőink elégedettek legyenek a bútorainkkal! Számunkra nagyon fontos, hogy első osztályú alapanyagokkal dolgozzunk, hisz ez a kulcsa annak, hogy a majdani tulajdonos elégedettséggel pihenjen a tőlünk vásárolt bútorokon. Az esetlegesen felmerülő garanciális hibákat lehető leghamarabb, saját kollégával orvosoljuk.

A jövőben is arra fogunk törekedni, hogy a lehetőségekhez képest a lehető legjobb alapanyagokkal, eszközökkel dolgozhassunk, hisz ez garantálja bútoraink jó minőségét.

A fejlesztés soha nem állhat meg, így van ez nálunk is, a Kanizsa Kárpit Kft.-nél, hisz az a cél, hogy minél jobban egyszerűsítsük, fejlesszük a gyártási folyamatokat új beruházásokkal, gépekkel.

A d’alto márkanév jelentse mindenki számára a pihentető kényelmet.

Részösszeg: 0 Ft