Barion Pixel

Szállítás:

Bútorainkat saját autóval, illetve saját sofőrrel szállítjuk házhoz. Mivel nem külsős céget bízunk meg a szállítással, ezért van lehetőségünk kifejezetten vigyázni a termékekre. 

A szállítás díját minden esetben a feltüntetett ülésszám, illetve a szállítási körzet adja meg. A rendelés leadásakor van lehetőségük kérni, hogy vigyük be az otthonukba a kiszállított bútort, ennek ára attól függ, hogy hányadik emeletre kell vinni a terméket. 

Rendelés leadásától legkésőbb a negyedik héten, előre megbeszélt időpontban szállítunk. Bármi változás esetén értesítjük a vásárlót. 

 

Garancia:

A jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint, a tartós fogyasztási cikkek esetében vételár szerint dől el, hogy menyi időre vagyunk kötelesek biztosítani a jótállást:

  • a 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
  • a 100 000 forintnál drágább, de 250 000 forintot el nem érő eladási ár esetén két év,
  • 250 000 forint eladási ár felett három év.

 

A jótállási jegyet a vásárló vagy papíron, vagy elektronikus módon kapja meg. 

Elérhetőségeink valamelyikén tudják jelezni az esetleges problémákat. Ilyenkor kérni szoktuk, hogy küldjenek nekünk képet a bútor hibájáról. A probléma függvényében döntünk arról, hogy tudjuk-e orvosolni a hibát a helyszínen, vagy sem. 

Abban az esetben, ha a helyszínen javítható a hiba, akkor előre egyeztetett időpontban szakemberrel a helyszínre utazunk, és javítjuk a bútort.

Abban az esetben, ha a bútor nem javítható a helyszínen, akkor előre egyeztetett időpontban elmegyünk a bútorért, visszaszállítjuk hozzánk az üzembe, és javítjuk a hibát. Ezt követően, ha már javítva lett bútor, előre egyeztetett időpontban visszavisszük azt a vevőnek. 

A reklamáció beérkezésétől számítva 30 napon belül kötelesek vagyunk rendezni a jótállást. 

 

Javítás:

Abban az esetben, ha már lejárt a jótállási idő, de szükség lenne a bútor javítására, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Egyedi árajánlat szerint vállaljuk a bútorok javítását.

 

Bútor áthúzás:

Vállalunk bútor áthúzást is. Az oldalon található elérhetőségek egyikén keressen minket a részletekkel kapcsolatban.

 

Részösszeg: 0 Ft