Barion Pixel
Sarokgarnitúra

(399 000 Ft-tól)

A Tonga sarokgarnitúra multifunkcionális bútordarab, amely a háttámla lebillentésével franciaágy méretű fekhelyet biztosít, és ágyneműtartóval rendelkezik, így ideális megoldás lehet az otthonokban, ahol a helykihasználás kiemelten fontos szempont.

Termékvariáció összellításához válasszon egyet mindegyik (Bevonóanyag, Bútorlábak) opcióból.
SKU: 925
Kategória: Sarokgarnitúra
Szállítási méret: 4 ülés
Termék részletes leírása

A Tonga sarokgarnitúra egy olyan sokoldalú bútordarab, amelyet a funkcionalitás és a kényelem jellemez. A sarokgarnitúra háttámlája lebillenthető, így egyszerűen és gyorsan franciaágy méretű fekhelyet alakíthatunk ki, amely kiváló vendégágynak vagy az éjszakai pihenéshez is használható. A sarokgarnitúra ágyneműtartóval is rendelkezik, amely kényelmes és praktikus tárolási lehetőséget biztosít a takaróknak, párnáknak és más ágyneműknek.

Az ülőfelület vastagsága és keménysége optimális kényelmet biztosít, és az idő előrehaladtával sem veszít az eredeti formájából. A sarokgarnitúra magas minőségű anyagokból készült, így tartósságot és hosszú élettartamot garantál.

A sarokgarnitúra modern, letisztult designja tökéletesen illeszkedik a mai stílusos lakásokba és modern irodákba. A sarokgarnitúra számos színválasztékkal rendelkezik, így könnyedén megtalálható a megfelelő variáció minden enteriőrhöz.

Tonga Sarokgarnitúra
Funkciók

Kialakítás:

  • jobbos = szemből nézve jobb oldalt van az ággyá nyitható rész
  • balos = szemből nézve bal oldalt van az ággyá nyitható rész
Tonga Sarokgarnitúra
Szélesség:245 cm
Magasság:85 cm
Mélység:95 cm
Részösszeg: 0 Ft