Barion Pixel
Kanapé

(289 000 Ft-tól)

A Kanizsa Kárpit Korzika kanapéja egy praktikus bútordarab, mely billenő támlája lehajtásával ággyá alakítható, illetve tároló rekesze van az aljában. Ezenkívül gombolt designja is van, amely stílusos és esztétikus megjelenést biztosít az otthonunkban.

Termékvariáció összellításához válasszon egyet mindegyik (Bevonóanyag) opcióból.
SKU: 468
Kategória: Kanapé
Szállítási méret: 3 ülés
Termék részletes leírása

A Kanizsa Kárpit Korzika kanapéja egy igazán praktikus bútordarab. A billenő támlájának lehajtásával ággyá alakítható, így tökéletes választás azok számára, akikhez vendégek szoktak érkezni. Az aljában lévő tároló rekesz lehetővé teszi, hogy praktikusan elpakoljuk a dolgokat, amiket szeretnénk tárolni.

A Korzika kanapé nemcsak praktikus, hanem gombolt dizájnnal is rendelkezik, amely stílusossá teszi az otthonunkat. Kiváló minőségű alapanyagokból készült, ezek biztosítják a hosszú élettartamot és a tartósságot.

A kanapé több színben is elérhető, így biztosan megtalálod a megfelelőt a számodra. A Kanizsa Kárpit Korzika kanapéja kényelmes és praktikus, így tökéletes választás minden olyan helyiségbe, ahol fontos a funkcionalitás és az esztétikus megjelenés. Ha szeretnéd a kanapéd egy pillanat alatt ággyá alakítani, és rendet tartani a dolgaid között, akkor a Korzika kanapé tökéletes választás számodra.

Korzika Kanapé
Funkciók
  • ágyneműtartós
  • ágyazható

 

Korzika Kanapé
Szélesség:224 cm
Magasság:98 cm
Mélység:97 cm
Magasság a padlótól az ülőfelületig:45 cm
Ülőfelület mélysége:64 cm
Kinyitott ágy mérete:193x165 cm
Részösszeg: 0 Ft