Barion Pixel
Kanapé

(320 800 Ft-tól)

A Flóra kanapé tökéletesen illeszkedik a személyes stílusodhoz, mivel széles színválaszték áll rendelkezésedre. A kanapé mély ülőfelülete biztosítja a kényelmes pihenést. Ne habozz tovább, és vásárold meg a Flóra kanapét, hogy otthonodba beköltöztesd a kényelmet! 3 személyes.

Termékvariáció összellításához válasszon egyet mindegyik (Bevonóanyag, Bútorlábak) opcióból.
SKU: 398
Kategória: Kanapé
Szállítási méret: 3 ülés
Termék részletes leírása

A Flóra kanapé az ideális választás azoknak, akik stílusos és kényelmes bútort keresnek a nappalijukba. Az elegáns és modern dizájn, valamint a nagyszerű minőségű anyagok és kidolgozás biztosítja, hogy ez a kanapé hosszú éveken át megfelelő szolgálatot teljesítsen.

A Flóra kanapé mély ülőfelülete kényelmes helyet biztosít az ülőknek, így a pihenés és a relaxáció garantált. A kialakítás és a puhán párnázott ülőrész a tökéletes kombináció, amely biztosítja a maximális kényelmet és pihenést. 

A Flóra kanapé nem csak kényelmes, hanem rendkívül stílusos is. A széles színválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő darabot. 

A Flóra kanapé masszív fa vázra épül, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A kanapé kiváló minőségű habpárnákkal van párnázva, amelyek biztosítják a kényelmes és stabil ülőfelületet.

Összességében a Flóra kanapé a tökéletes választás azoknak, akik kényelmet, stílust és minőséget keresnek a nappalijukba. Ez a bútor megfelel minden igénynek, és biztosítja az optimális pihenést és kikapcsolódást minden alkalommal, amikor használják.

Flóra Kanapé
Szélesség:208 cm
Magasság:104 cm
Mélység:89 cm
Ülőfelület mélysége:68 cm
Részösszeg: 0 Ft