Barion Pixel
Franciaágy

(409 900 Ft-tól)

Az Emma franciaágy elegáns megjelenésével és gombozott fejvégével biztosítja az igazi luxus érzetet a hálószobában. A bútor különböző szélességben rendelhető, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb méretet.

Termékvariáció összellításához válasszon egyet mindegyik (Franciaágy szélesség, Bevonóanyag) opcióból.
SKU: 113
Kategória: Franciaágy
Szállítási méret: 4 ülés
Termék részletes leírása

Az Emma franciaágy tökéletes választás lehet azoknak, akik egy elegáns és kényelmes ágyra vágynak a hálószobájukban. A bútor gombozott fejvégének köszönhetően rendkívül stílusos megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, miközben biztosítja a megfelelő támasztást a pihenéshez. Különböző szélességben rendelhető, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb méretet. A választható szélességek: 140cm, 160cm és 180cm.

A bútor masszív fa vázzal rendelkezik, amely biztosítja a stabilitást és tartósságot. 

Az Emma franciaágy kárpitozása prémium minőségű, strapabíró anyagokból készült, amelyek könnyen tisztíthatók és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Az Emma franciaágy a luxus és kényelem szimbóluma lehet a hálószobában. Ha egy olyan ágyra vágyik, amely garantáltan hosszú éveken át megbízható társ lesz a pihenésben, akkor az Emma franciaágy a tökéletes választás lehet.

Emma Franciaágy
Funkciók
  • ágyneműtartós

Teljes szélesség: 

  • 140 cm-es fekvőfelületnél: 145 cm
  • 160 cm-es fekvőfelületnél: 165 cm
  • 180 cm-es fekvőfelületnél: 185 cm
Emma Franciaágy
Fejtámla magassága:144 cm
Fekvőfelület magassága:57 cm
Hosszúság:222 cm
Részösszeg: 0 Ft