Barion Pixel
Box Franciaágy

(389 000 Ft-tól)

Dóra termékcsaládunk box franciaágy tagja. Tágas ágyneműtartóval a praktikumot, matrac anyaggal bevont fekvőfelülete pedig a kényelmet biztosítja hálószobánk számára. Válassza ön is ezen termékünk, ha minden napját pihentető alvással fejezné be.

Termékvariáció összellításához válasszon egyet mindegyik (Bevonóanyag, Franciaágy szélesség) opcióból.
SKU: 687
Kategória: Boxágy
Szállítási méret: 4 ülés
Termék részletes leírása

A Dóra box franciaágy egy olyan kiváló minőségi bútordarab, amely egyesíti a funkcionalitást és a kényelmet egyedi dizájnnal.

A tágas ágyneműtartó révén könnyedén rendezheti el az ágyneműt, párnákat és takarókat anélkül, hogy extra tárolóhelyet kellene keresnie a hálószobában. A rejtett tárolótér megőrzi a szoba tisztaságát és rendezettségét.

Az ágy matrac anyaggal bevont fekvőfelülete gondoskodik a luxusérzetű alvásról. A választott minőségi matrac anyag garantálja a megfelelő támaszt és puhaságot egyaránt. Egy hosszú nap után a Dóra franciaágyon pihenve garantáltan a kényelem és a pihentető alvás élményét élheti át.

Ha Ön is azt szeretné, hogy minden napját pihentető alvással zárja, és közben egy igazán stílusos és praktikus bútordarabot választana hálószobájába, akkor ne keressen tovább. A Dóra termékcsalád box franciaágya minden elvárását felülmúlja, és a hálószoba új központi elemévé válhat. Válassza a kényelmet és a stílust a Dóra franciaággyal, és élvezze az álomszerű pihenést minden egyes éjszaka.

Dóra Box Franciaágy
Funkciók
  • ágyneműtartó
Dóra Box Franciaágy
Fejtámla magassága:144 cm
Hosszúság:215 cm
Magasság a padlótól az ülőfelületig:68 cm
Részösszeg: 0 Ft