Barion Pixel
Kanapé

(561 000 Ft-tól)

A Big Ben kanapé kényelmes és stílusos választás, különleges megjelenése, hatalmas mérete és kényelmes ülőfelülete miatt. A kanapé többféle színben elérhető és magas minőségű anyagokból készült, garantálva a hosszú élettartamot. 3-4 személyes.

Termékvariáció összellításához válasszon egyet mindegyik (Bevonóanyag, Ágyazható) opcióból.
SKU: 378
Kategória: Kanapé
Szállítási méret: 4 ülés
Termék részletes leírása

A Big Ben kanapé a kényelem és a stílus tökéletes kombinációját nyújtja. Ez a kanapé különleges megjelenése, hatalmas mérete és kényelmes ülőfelülete miatt kiváló választás lehet otthonodba.

A kanapé többféle színben elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A kanapé anyaga magas minőségű, amely garantálja a hosszú élettartamot. A kanapé hátulja is kárpitozott, így bárhova helyezhető a szobában.

Méretéből adódóan akár 3-4 fő számára is kényelmes ülőhelyet biztosít. Az elegáns dizájn és a magas minőségű anyagok együttesen teszik a Big Ben kanapét igazán különlegessé. A kanapé kiváló választás lehet egy modern, stílusos otthonba.

Ha szeretnél egy igazán kényelmes és stílusos kanapét, akkor a Big Ben kanapé kiváló választás lehet számodra. A kanapé tökéletesen illeszkedik a modern és klasszikus otthonokba is, és garantáltan hosszú élettartamú. Válaszd a Big Ben kanapét, és élvezd a kényelem és a stílus tökéletes egyensúlyát otthonodban!

Big Ben Kanapé
Funkciók
  • kérhető ágyazhatóan

 

Big Ben Kanapé
Szélesség:310 cm
Mélység:140 cm
Magasság:98 cm
Kinyitott ágy mérete:210x195 cm
Részösszeg: 0 Ft