Cégismertető

A Kanizsa Kárpit Kft-t 1997-ben alapította Horváth György és  Angyalosi  Sándor. Kezdetben 15-20 fővel működött a Magyar utcában ez a kis manufaktúra. A d’alto márkanévnek hamar neve lett a piacon és évről évre több garnitúrát gyártottunk egyre több munkaerővel.  Jelenleg 60-70 fővel dolgozunk és szolgáljuk ki viszonteladónkat! Legfőbb partnerünk a KIKA áruházlánc mind bel- és külföldön!

A folyamatos fejlődésnek, mindig megújuló termék palettának  a növekvő nemzetközi piacoknak és az Európai Uniós támogatásnak köszönhetően a 2012-es évtől a Nagykanizsai Ipari Parkban, egy a mai kornak megfelelő, modern üzemben gyártjuk bútorainkat. Az új üzem új környezet új lendületet adott, hiszen sokkal nagyobb helyen jóval kényelmesebben nagy raktárral, bemutató teremmel tágas konyhával étkezővel biztosítja az optimális munka lehetőségét. (lásd képgaléria)

Megbízható, rugalmas cég vagyunk. Partnereinket igyekszünk  széles szövetválasztékkal és  rövid határidővel kiszolgálni. A bútorok szállítását is mi végezzük saját teherautóinkkal.(lásd képgaléria)

Legfőbb célunk, hogy a viszonteladóinkon keresztül a vevő elégedett legyen a bútorunkkal! Ennek érdekében igyekszünk a felmerülő garanciás hibákat azonnal orvosolni.

Szeretnénk kihasználni  a lehetőségeket, támogatásokat annak érdekében, hogy  minél jobban egyszerűsítsük, fejlesszük  akár új szabászgépekkel varrógépekkel a gyártási folyamatot.

A d’alto márkanév jelentse mindenki számára a pihentető kényelmet.